Kuka olemme?

Voidaksemme vaikuttaa hankkeen kehitykseen paikalliset maanomistajat Antti Heiskala, Tapio Majaniemi ja Juho Kauppila perustivat Kahilanneva Oy:n.

Huomasimme nopeasti, että tarvitsemme hankkeen toteuttamiseksi asiantuntija-apua tuulivoimasta. Otimme yhteyttä alan asiantuntijoihin. Pian selvisi että meillä on kaksi vaihtoehtoa: annamme asian ulkopuolisen hoidettavaksi tai olemme itse vaikuttamassa hankkeen kehitykseen. Yhteistyökumppaniksi valikoitui Staffan Asplund/Etha Wind. Kahilanneva Oy ja Etha Oy solmivat yhteistyösopimuksen toukokuussa 2020 ja perustivat Tevaniemen Tuuli Oy:n syksyllä 2020. 

Etha Wind toimii Tevaniemen hankkeessa projektinkehityskonsulttina ja vastaa hankkeen teknistaloudellisista selvityksistä ja lupamenettelyn edistymisestä. Kahilanneva Oy:n rooli on toimia paikallisesti hankkeessa.

Etha Wind (https://www.ethawind.com/) on Suomen johtavia tuulivoima-alan asiantuntijoita. Yhtiö varmistaa osaltaan, että hanke on ympäristön, ihmisten ja talouden kannalta järkevä ja toimiva.

Tevaniemen Tuuli Oy:n perustaminen. Antti Heiskala, Mia Istolahti, Raimo Kauppila, Staffan Asplund, Tapio Majaniemi ja Juho Kauppila